NILE SPHINX ALMERE

NILE SPHINX ALMERE Bestaat al 28 jaar in Almere! De énige in Almere.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1070 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nile Sphinx Almere. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:32 Ik ben er nog steeds stil van. Heerlijk eten en precies goed. Warm zoals het hoort. Netjes ingepakt. Top servies velen mogen jullie als voorbeeld zien ga zo door
26 jun 2022 om 19:49 Shoarma waren restjes van gisteren ofzo…droog, hard echt NIET lekker. Niet van jullie gewend!!!
25 jun 2022 om 12:55 ha liever broodje met vlees en groente kanr en klaar gehad vlees was goed broodje was stuk jammer maar sausjes waren top
23 jun 2022 om 1:12 Bezorging aan de late kant (kan gebeuren), maar het eten was flink ondermaats. Kapsalon kwam smaakloos, koud en droog aan, dikke slappe frieten, paar slobberslierten sla, vlees smaakte nergens naar. Eerste en laatste keer hier.
21 jun 2022 om 19:50 Erg jammer vlees was te droog en te zout .
17 jun 2022 om 8:37 erg lekker en was warm en vlot bezorgd
15 jun 2022 om 21:19 altijd lekker!! vaste klant
14 jun 2022 om 23:03 Super lekkere kapsalon, ik kan hier wel elke dag bestellen
13 jun 2022 om 0:53 Shaorma was droog,hard en proefte oud ben ik niet gewend. Jammer!
11 jun 2022 om 3:34 Was heerlijk!
9 jun 2022 om 3:04 Pizza was heerlijk, alleen wel apart dat je verplicht word drinken Bij de pizza te bestellen...
8 jun 2022 om 22:42 Het eten was er sneller dan verwacht… was weer super lekker… alleen de kruidenboter was nog keihard bevroren… dat was heel jammer, want je eet het toch graag samen met de rest