NILE SPHINX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1464 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nile Sphinx. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 14:44 Ik zet altijd 5/5, maar jullie mogen wel beetje zuiniger zijn met de sauzen…
27 feb 2024 om 22:00 Het eten is niet heel heet, maar toch heerlijk gegeten, bezorging duurt wel lang maar dan heb je ook wat. En de bezorger een hele aardige jongen. heerlijk gegeten.
22 feb 2024 om 20:38 Eten kwam aan na 3 uur pas eten was koud en alleen maar vet ik had kans Besteld en ik kreeg daar ipv rund
22 feb 2024 om 1:51 Lekkerste kapsalon lams van Almere met heerlijke gesmolten kaas. Snel bezorgd en wat een mooie hardwerkende man die eten bezorgd. Helemaal kletsnat , had spijt dat ik geen fooi contant kon geven.
19 feb 2024 om 9:48 Mijn eten duurde 3 uur voor dat het er was, mijn vlees helemaal aangebrand, niet lekker gegeten,
18 feb 2024 om 22:36 Zoals altijd prima en smakelijk
18 feb 2024 om 22:31 Slecht bezorging 2uur en 45 min na bestelling , geen telefoontje gehad . Eten was lauw en bestelling incompleet miste 3 extra pita broodjes
18 feb 2024 om 20:44 Om 17:30 besteld, na 2 uur wachten maar gebeld om te vragen waar mijn bestelling bleef. Degene gaf aan dat het druk was en dat het bijna klaar was, geen excuses niks… Uiteindelijk heb ik totaal 3 uur op mijn eten moeten wachten…
16 feb 2024 om 20:28 Lekker en kwam zelfs eerder dan verwacht super
10 feb 2024 om 23:53 Lekker eten lekker snel bezorgd supper veel vlees
9 feb 2024 om 2:50 Geen lekkere kapsalon, vreemde geur ook. Vlees smaakte ook best wel oud.
4 feb 2024 om 20:50 Heerlijk eten, altijd tevreden!